Shkenca

Home » A e Dini Se ... ? » Bretkosa me e rrezikshme …?!!!

Bretkosa me e rrezikshme …?!!!

Fjala e urtë !!!

Ai që nuk gabon kurrë është ai që nuk bën asgjë !!!

Vizitoret nëpër botë !!!

Locations of Site Visitors

Bretkosa ngjyrë blu është një bretkosë mjaft helmuese që gjendet në Amerikën Qendrore dhe Jugore.Ndryshe nga shumë bretkosa të tjera, ajo shfaqet më shumë gjatë ditës dhe lëkura e saj ka ngjyrë blu të theksuar.Edhe pse në pamje të parë duket mjaft e lezetshme, lëkura e saj është toksike. Madje njerëzit mijëra vjet më parë e përdornin helmin e saj për të lyer shtizat.


Lini një koment !!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: